Nieuws2024-10-16T13:53:51+02:00

Bekijk hier onze recente nieuwsberichten

Via de nieuwsberichten op deze pagina houden wij u op de hoogte over ons bedrijf. Klik op een van de onderstaande nieuwsberichten om meer te lezen.

Brouwers Industrial Services viert vijfjarig jubileum met onvergetelijke race-ervaring op Zandvoort

Spectaculaire viering

Om het vijfjarig bestaan van Brouwers Industrial Services te vieren, reisde het bedrijf af naar Zandvoort voor een spectaculaire dag met het hele team. “We wilden iets bijzonders doen voor de mensen en hebben daarom besloten om een dag vol actie te plannen”, vertelt John Brouwers, oprichter van het bedrijf. Het jubileum werd gevierd met een groep van tien collega’s die het iconische circuit van Zandvoort verkenden, waarbij ze niet alleen genoten van het prachtige weer, maar ook van een perfect georganiseerde dag. “Het was schitterend, zowel qua weer als de invulling van de dag”.

Unieke race-ervaring op het circuit van Zandvoort

Tijdens de Zandvoort Experience kregen de medewerkers de kans om in verschillende soorten auto’s te rijden, waaronder een Formule 3-wagen, BMW M3 en zelfs exclusieve modellen zoals Porsches en McLarens. “Het was fantastisch georganiseerd, er was geen stress en alles verliep soepel”, vertelt John enthousiast. De dag werd afgesloten met een diner in Zandvoort, waarna het gezelschap voldaan terugkeerde. “Iedereen was enorm positief. Het was echt een geslaagde dag die je zelf niet snel zou organiseren”.

Ook onderdeel worden van het team?

Bij Brouwers Industrial Services kom je terecht in een toegewijd team van professionals dat met passie en vakkennis iedere uitdaging aangaat. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we niet alleen focussen op kwaliteit en snelle oplossingen voor onze klanten, maar ook op de ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden volop kansen om te groeien. Ben jij op zoek naar een functie binnen een technisch bedrijf?

Bekijk dan onze vacatures op de vacaturepagina en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Interesse in een inspectie of preventief onderhoud?

Voorkom stilval met inspectie en preventief onderhoud

Voorkom stilstand

Onverwachte storingen in machines kunnen uw bedrijf in moeilijke situaties brengen. Ze leiden vaak tot ongeplande stilstand, verlies van productiviteit en extra kosten voor reparaties. Dit wilt u natuurlijk ten allen kosten vermijden. Benieuwd hoe wij u hierbij kunnen helpen? Neem dan contact op of lees verder!

Gevolgen van machine-uitval

Wanneer machines uitvallen, zijn de gevolgen meestal verstrekkend. Naast directe kosten voor reparaties zorgt de stilstand voor verlies van productiviteit en dalende klanttevredenheid. Een voorbeeld is een dat een productielijn in een fabriek voor consumentenelektronica of voedselverpakking plotseling uitvalt. Dit kan niet alleen leiden tot stilstand van de productie maar ook tot vertragingen in de levering aan retailers, lege schappen en ontevreden klanten.

Oplossing: preventief onderhoud en inspectie

Brouwers Industrial Services biedt een effectieve aanpak om deze problemen te voorkomen. Door middel van regelmatige inspecties en preventief onderhoud worden potentiële problemen vroegtijdig opgespoord en aangepakt. De fabrikant uit het bovenstaande voorbeeld kan door periodieke inspecties en onderhoud van hun productielijnen ervoor zorgen dat hun machines soepel blijven werken. Hiermee wordt de betrouwbaarheid, efficiëntie en levensduur van machines en installaties verbeterd. Ook worden onverwachte stilstand en bijkomende kosten geminimaliseerd.

Diepgaande analyse en advies

Tijdens onze inspecties analyseren we data en beoordelen we de staat van uw machines. We onderzoeken de frequentie van gebruik, uitvaltijden en mogelijke verbeterpunten. Onze rapporten en aanbevelingen voor optimalisatie helpen om de productie-efficiëntie te verhogen en risico’s te verminderen. Dit stelt uw bedrijf in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en de efficiëntie van uw machines te verbeteren.

Interesse in een inspectie of preventief onderhoud?

Samen stellen we een plan op dat perfect aansluit bij uw behoeften. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Ga naar de bovenkant