Goed opgeleide operators zijn de sleutel tot optimale productieprocessen en prestaties van uw machines. Daarom bieden wij op maat gemaakte trainingen aan om uw operators te trainen. Met deze trainingen bereiden wij uw operators voor op het bedienen van uw machines, zowel in theorie als in de praktijk.

Expertise en ontzorging

Onze trainingen worden gegeven door ervaren professionals die een diepgaand begrip hebben van uw machines en productieprocessen. We werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en een trainingsprogramma te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw vereisten. Zijn wij nog niet bekend met uw machine of bedrijfsprocessen? Dan komen wij graag bij u langs.

Hands-on ervaring

Wij trainen zowel nieuwe operators die nog niet vertrouwd zijn met uw machines en bestaande operators die extra training nodig hebben. Onze aanpak omvat zowel theoretische instructies als praktische oefeningen.  Voor de nieuwkomers beginnen we met een grondige uitleg van de machine en zijn werking, gevolgd door praktijkgerichte sessies waarbij operators de kans krijgen om hands-on ervaring op te doen.

Hypercare benadering

Bij Brouwers Industrial services hanteren we een benadering die we “Hypercare” noemen. Dit betekent dat we niet alleen de theorie aanleren en daarna weggaan. Dit heeft naar onze mening weinig nut. Daarom trainen wij naast de theorie ook ‘on the job’. Dit is praktijkervaring waarbij wij gedurende de eerste dagen na de training beschikbaar zijn om onsite te ondersteunen. We laten operators de installatie bedienen en kijken over hun schouder mee en laten ze kleine fouten maken. Hierna begeleiden wij hen bij het oplossen van deze foutjes of problemen. Daar leren zij het meeste van.

Ondersteuning en documentatie

Naast de trainingssessies bieden we ondersteuning in documentatie aan. Dit omvat, trainingsdocumenten en een handig naslagwerk (handout) met veelvoorkomende foutmeldingen en oplossingen. Op die manier hebben uw operators altijd de benodigde informatie bij de hand als geheugensteun om snel en efficiënt op te lossen.

Flexibiliteit op maat

Elk bedrijf is uniek. Daarom zorgen wij dat onze trainingen aansluiten bij uw planning en behoeften. Van korte ondersteuningen van enkele uren tot een uitgebreid trainingsprogramma van één of meer weken, alles is mogelijk. Wij passen ons aan uw schema aan en zorgen ervoor dat uw operators na de training de nodige kennis en vaardigheden bezitten om zelfstandig aan de slag te gaan.

Ook een training inplannen?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze trainingsdiensten. Wij helpen uw team graag om het beste uit uw machines te halen. Bij Brouwers Industrial Services staan wij klaar om u te ondersteunen en uw productieprocessen te optimaliseren.

Bel +31 (0)6 51 81 16 46 of mail ons gerust voor een afspraak