Wij zijn dé partner voor ondersteuning en service op het gebied van mechatronisch onderhoud en storingen aan uw productmachines en productlijnen.

Wie zijn wij?

Brouwers Industrial Services is door John Brouwers opgericht vanuit een behoefte om zijn opgebouwde kennis en expertise te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Na bij verschillende technische bedrijven te hebben gewerkt, neemt hij zijn jarenlange ervaring op zowel de werkvloer als in het management met zich mee. Met een passie voor het vak en een hecht team van ervaren professionals staan wij klaar om vrijwel elke uitdaging op het gebied van service, modificaties en onderhoud aan te gaan.

Onze belofte

Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, snelle reactietijden en kwaliteit. We begrijpen dat machines in de productie-industrie cruciaal zijn, maar dat controles, onderhoud en storingen onvermijdelijk zijn. Het in dienst nemen van een fulltime technisch team is daarentegen vaak kostbaar en onnodig. Brouwers Industrial Services overbrugt dit gat door op call-out of contractbasis ondersteuning en MRO te bieden, zowel binnen als buiten kantooruren.

De ANWB van de industrie

We noemen onszelf graag ‘de ANWB van de industrie’ vanwege onze brede kennis van diverse machines, systemen en technieken. Onze collega’s zijn technisch onderlegde vakmensen die elke vraagstelling met beide handen aanpakken. Of u nu een leverancier (OEM-er) of een eindgebruiker bent, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Service staat hoog in ons vaandel

Los van de uitvoering zien wij onszelf echt als een totale (onestopshop) serviceverlener. Een belangrijk deel daarvan bestaat uit goede communicatie met de klant. Dat begint al bij het stellen van de juiste vragen wanneer service engineers aankomen op locatie. Wij vinden het namelijk belangrijk om erachter te komen wat de achterliggende vraagstelling is, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Wat is de storing het probleem, wat zijn uw verwachtingen en hoe is het probleem ontstaan? Door deze vragen te beantwoorden, kunnen we een betere service verlenen en de juiste oplossing voor de bedrijfszekerheid bieden.

Heldere communicatie met rapportages

Wij zetten de heldere communicatie door nadat wij langs zijn geweest voor preventieve inspecties of storing analyses. We identificeren wat er is gebeurd en wat de vervolgstappen zijn. Het opstellen van een gedetailleerde fotorapportage is een cruciaal onderdeel van onze service. In deze rapportage leggen we uit wat het probleem is, welke stappen we hebben ondernomen en wat de vervolgstappen zullen zijn.

Dit zorgt ervoor dat u als opdrachtgever altijd precies begrijpt wat de situatie is, ook als u niet over benodigde technische kennis beschikt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u altijd begrijpt en kunt onderbouwen waar u precies voor heeft betaald. Bij ons kunt u altijd duidelijkheid en transparantie verwachten.

Onze diensten

Bij Brouwers Industrial Services bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan om uw productieproces te ondersteunen en te verbeteren. Of het nu gaat om gepland onderhoud, storingsoplossing, machine-inspecties of technische ondersteuning, wij hebben de expertise om uw uitdagingen aan te pakken. Bekijk hier alle diensten die wij leveren.

ONS TEAM

ONS TEAM

teamfoto Brouwers Industrial. Services

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw uitdaging? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om uw technische vraagstellingen aan te pakken. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Bel +31 (0)6 51 81 16 46 of mail ons gerust voor een afspraak