Spectaculaire viering

Om het vijfjarig bestaan van Brouwers Industrial Services te vieren, reisde het bedrijf af naar Zandvoort voor een spectaculaire dag met het hele team. “We wilden iets bijzonders doen voor de mensen en hebben daarom besloten om een dag vol actie te plannen”, vertelt John Brouwers, oprichter van het bedrijf. Het jubileum werd gevierd met een groep van tien collega’s die het iconische circuit van Zandvoort verkenden, waarbij ze niet alleen genoten van het prachtige weer, maar ook van een perfect georganiseerde dag. “Het was schitterend, zowel qua weer als de invulling van de dag”.

Unieke race-ervaring op het circuit van Zandvoort

Tijdens de Zandvoort Experience kregen de medewerkers de kans om in verschillende soorten auto’s te rijden, waaronder een Formule 3-wagen, BMW M3 en zelfs exclusieve modellen zoals Porsches en McLarens. “Het was fantastisch georganiseerd, er was geen stress en alles verliep soepel”, vertelt John enthousiast. De dag werd afgesloten met een diner in Zandvoort, waarna het gezelschap voldaan terugkeerde. “Iedereen was enorm positief. Het was echt een geslaagde dag die je zelf niet snel zou organiseren”.

Ook onderdeel worden van het team?

Bij Brouwers Industrial Services kom je terecht in een toegewijd team van professionals dat met passie en vakkennis iedere uitdaging aangaat. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we niet alleen focussen op kwaliteit en snelle oplossingen voor onze klanten, maar ook op de ontwikkeling van onze medewerkers. We bieden volop kansen om te groeien. Ben jij op zoek naar een functie binnen een technisch bedrijf?

Bekijk dan onze vacatures op de vacaturepagina en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Interesse in een inspectie of preventief onderhoud?